LOGIN
Login :
Paswoord :
 
Paswoord vergeten ?
 

 

Een product aanbevelen

 

 

Het GreenNews ontvangen

 

Email :

 

 

 

POPULAIRE PRODUCTEN

 

 

 

 

 

Zoekt u een product, een dienst of een leverancier?
   
 
 

 

Registratie

Als particulier/consument, kan u 4 voordelen bekomen door u in te schrijven op greenbazaar.be i) U kan commentaar geven op de producten en diensten aanwezig op GreenBazaar.be, ii) u wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwigheden op de website (Newsletter "GreenNews"), iii) u kan deelnemen aan een groepsaankoop van een product of een dienst en iv) u kan genieten van kortingen bij bepaalde verkopers/aanbieders van producten/diensten aanwezig op GreenBazaar.be.

Als leverancier/verkoper van duurzame producten/diensten. Indien u wenst dat u gegevens, producten of diensten op deze website worden vermeld, dan kan u zich inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen (kruis “leverancier” aan).  Opgelet! Het is mogelijk dat u reeds door de medewerkers van GreenBazaar.be bent vermeld op de website. U kan dit controleren door gebruik te maken van onze zoekmachine (aan de rechterkant van de pagina). Indien dit reeds het geval is, contacteer ons voor het verkrijgen van een login en paswoord. Wil u meer te weten te komen over de voordelen die GreenBazaar.be kan bieden aan leveranciers en producenten van duurzame producten en diensten (vermeldingen, banners, …). Klik hier.

Als NGO, kan u commentaar schrijven bij de producten en diensten aanwezig op GreenBazaar.be

Schrijf u in !

 

 

Formulier
Gelieve uw statuut te selecteren
Consument : Leverancier : N.G.O. :
Gelieve het formulier in te vullen
Gegevens van de klant
Naam* :
Voornaam* :
Pseudo :
Geslacht : Man  Vrouw
Geboortedatum :  /  / 
E-mail (Login)* :
Inschrijving Newsletter :
Paswoord* :
Bevestiging van het Paswoord* :
Uw gegevens
Straat* :
Nummer* :
Bus :
Postcode* :
Stad* :
Land* :
* verplicht
 
 
Welkom  -   Wie zijn wij ?  -   Hoe "verkopen" op GreenBazaar.be ?   -   Partners  -   F.A.Q  -   Er wordt over ons gesproken  -   Contact  -   Algemene voorwaarden

Copyright © 2017 GreenBazaar